Trener Partizana dobio prijavu zbog izjava o suđenju!

Strateg crno - belih Marko Nikolić posle svakog meča prolećnog dela imao je komentar na delioce pravde, pa je disciplinska komisija podnela prijavu protiv njega

  • 6

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, mogao bi da bude kažnjen zbog komentarisanja suđenja u prva četiri meča prolećnog dela sezone.

Komisija za analizu suđenja FSS podnela prijavu protiv njega jer je pričao o sudijama.

- Trenera Partizana je praktično posle svake utakmice pričao o sudijama i zato smo predali prijavu protiv njega disciplinskoj komisiji Saveza i oni će doneti odluku na osnovu naše prijave - rekao je za Večernje novosti Zdravko Jokić, koji presedava komisijom za analizu suđenja..

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzon

    21. mart 2014 | 08:44

    a sta je sa Trajkovicem koji komentarise politiku i mesa je sa fudbalom,svi gluvi kao da nista nije rekao hmmmm a pogotovo Obbradovicem koji je i napravio incident izmedju Lazovica i Knezevica,msm ne branim njih dvojcu dileja ali Obradovic je sve to zamesio...nisu ovde ciste rabote,svasta pricaju a niko da odgovara

  • duci

    20. mart 2014 | 23:04

    Samo ostro po dzepu nece nikome pasti napamet da ista progovori

  • Marko NS

    21. mart 2014 | 06:41

    Osilio se brzo mali celavi. Kao da trazi alibi za svaku situaciju u kojoj se nadje ili misli da ce se naci. Jadno. Mali covek, mala dusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA