Novak bez borbe u 4. kolu Majamija!

Nemac Florijan Majer bio je primoran zbog povrede da preda meč srpskom teniseru

  • 2

Novak Đoković neće morati ni da izlazi na teren u trećem kolu ATP turnira u Majamiju pošto je Florijan Majer predao meč bez borbe zbog povrede prepona.

Srpski teniser se tako direktno plasirao u narednu rundu gde će čekati boljeg iz duela između Tomija Robreda i Žilijena Benetoa. Drugi teniser sveta je na ovaj način odbranio 90 poena osvojenih prošle godine, a sada će imati više vremena da se odmori i spremno dočeka osminu finala Mastersa na Floridi.

Đoković koji je tri puta osvajano turnir na terenima Ki Biskejna ima priliku da dobrim rezultatom smanji još više svoj zaostatak za Rafaelom Nadalom.

Novak je prvi teniser koji je obezbedio ulazak u osminu finala, a pored njega još jedan Srbin će se boriti za plasman među 16 najboljih u Majamiju, a to je Dušan Lajović koji je savladao Lua sa 2:1 u drugom kolu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    23. mart 2014 | 10:55

    Sve je bliži duelu sa Endijem,nadam se da Novak ima igru i za titulu,mnogo bi mu značila na polju samopouzdanja pred početak sezone na sljaci.

  • стрептомицин

    23. mart 2014 | 10:58

    Остаде Ноле без тренинга. Нема везе, може да се сунча мало уместо да дере швабу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA