• 0

Miting ASS i AK Crvena zvezda u potpunosti opravdao očekivanja: Fenomenalni uslovi u dvorani privukli i međunarodne takmičare (FOTO)

Ovaj miting je bio jedan od brojnijih

  • 0

Poslednji dani godine tradicionalno su rezervisani za atletiku!

Treću godinu za redom, Atletski savez Srbije i AK Crvena zvezda organizuju Novogodišnji miting koji je još jednom ispunio sva očekivanja.

Za razliku od prethodnih godina, kada je ovaj događaj bio organizovan u tunelu Marakane sa ograničenim brojem disciplina, ovoga puta nova atletska dvorana omogućila je najmlađim sportistima, kao i seniorima, da se u potpunosti posvete svojim rezultatima, a roditeljima i publici da uživaju u ''kraljici sportova.''

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Sama činjenica da se takmičenja ovog tipa organizuju na visokom nivou, ukazuje na još bolje rezulttae u sledećoj godini. To je potvrdio i generalni sekretar AK CZ i organizator mitinga Mladen Gajić:

- AK CZ ima uspešnu godinu iza sebe. Ovaj miting predstavlja uvod u novu sezonu u kojoj očekujemo još bolje rezultate - rekao je Gajić koji nije krio oduševljenje uslovima u kojima se miting održavao:

- Ovaj miting organizuje se od 2014. godine. Tada je organizovan u tunelu sa tri discipline. Izgradnjom ove dvorane stekli su se uslovi da nastupe takmičari svih kategorija u mnogo disciplina. Svaki takmičar može da pokaže svoju disciplinu i posveti se što boljem rezultatu.

Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović

Zanimljivo, za ovaj miting može da se kaže i da je međunarodni s obzirom na veliki broj takmičara iz okolnih zemalja.

- Koliko sam upoznat, u petak je bilo prijavljeno oko 850 učesnika, a konačna lista tada nije ni bila završena. Očekujem mnogo, mnogo zadovoljne dece - rekao je direktor ASS Slobodan Branković.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima