Miting ASS i AK Crvena zvezda u potpunosti opravdao očekivanja: Fenomenalni uslovi u dvorani privukli i međunarodne takmičare (FOTO)

Ovaj miting je bio jedan od brojnijih

  • 0

Poslednji dani godine tradicionalno su rezervisani za atletiku!

Treću godinu za redom, Atletski savez Srbije i AK Crvena zvezda organizuju Novogodišnji miting koji je još jednom ispunio sva očekivanja.

Za razliku od prethodnih godina, kada je ovaj događaj bio organizovan u tunelu Marakane sa ograničenim brojem disciplina, ovoga puta nova atletska dvorana omogućila je najmlađim sportistima, kao i seniorima, da se u potpunosti posvete svojim rezultatima, a roditeljima i publici da uživaju u ''kraljici sportova.''

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Sama činjenica da se takmičenja ovog tipa organizuju na visokom nivou, ukazuje na još bolje rezulttae u sledećoj godini. To je potvrdio i generalni sekretar AK CZ i organizator mitinga Mladen Gajić:

- AK CZ ima uspešnu godinu iza sebe. Ovaj miting predstavlja uvod u novu sezonu u kojoj očekujemo još bolje rezultate - rekao je Gajić koji nije krio oduševljenje uslovima u kojima se miting održavao:

- Ovaj miting organizuje se od 2014. godine. Tada je organizovan u tunelu sa tri discipline. Izgradnjom ove dvorane stekli su se uslovi da nastupe takmičari svih kategorija u mnogo disciplina. Svaki takmičar može da pokaže svoju disciplinu i posveti se što boljem rezultatu.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Zanimljivo, za ovaj miting može da se kaže i da je međunarodni s obzirom na veliki broj takmičara iz okolnih zemalja.

- Koliko sam upoznat, u petak je bilo prijavljeno oko 850 učesnika, a konačna lista tada nije ni bila završena. Očekujem mnogo, mnogo zadovoljne dece - rekao je direktor ASS Slobodan Branković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA