A da Ivana nije bila slučajno bolja? Riz ne ume da preboli poraz: Pobedila sam samu sebe u borbi za zlato! (VIDEO)

Nije umela Amerikanka da se pomiri sa time da je Španovićeva bila uspešnija u Birmingemu!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srbislava

    07. mart 2018 | 17:26

    A kad je prošli put zahvaljujući papiru bila prva, a Ivana četvrta, rekla je da Srbi prestanu da pišu luzerske komentare.... dvolična ljuguša. Nigde je nema, onda na olimpijadi i svetskom zlato, inače jedva prebaci šest metara. Doping je čudo.

  • Miki rubiroza

    06. mart 2018 | 11:07

    Ja bih rekao da je umesto "pobedila sam samu sebe"trebalo da kaze "pobedio sam samog sebe",sve ostalo je ok....

  • Goran

    06. mart 2018 | 08:37

    Ma sta pricas cccccc Nego ko ti je POKLONIO Svetsko pre par meseci? Tada se nesto nisi zalila na NE ZASLUZENOM ZLATU?!!!!!!!! Tada je sve bilo OK kada te je Ivana OPET ubila u pojam skocila VISE od tebe ali su joj zlato UKRALI i tebi POKLONILI!!!!!! Tada si slavila? Sta si slavila? Ono sto nisi zasluzila? A sada kada te je opet ubila,sada si samu sebe pobedila? Ahahahaaaaaaa Ovoga puta nisi imala Srece da joj UKRADU zlato i da te pocaste pa te boli,zar ne? Jbg bas nista nisu mogli da pronadjj mada su nesumnjamo otvorili 125 ociju!!! Ruzno je ali i sasvim normalno od vas da ne mozete da prihvatite poraz jer ste naucili ako ne mozete milom onda silom da pobedjujete ali jos nikada niste naucili STA ZNACI SRPSKI INAT,a toliko puta smo vam demonstrirali to!!! I znas sta? Da si skocila 7m,Ivana bi skocila 7,01, da si skocila 7,02 Ivana bi skocila 7,05..... STO SE PRE POMIRIS SA CINJENICOM DA IMA OD TEBE BOLJIH DA JE IVANA BOLJA,BICE TI LAKSE UMESTO STO LAZES SAMU SEBE!!! Zahvali se sto si dobila zlato koje nisi zasluzila, pomori se sa ovim srebrom koje si stvarno osvojila i ceoaj dalje do sledeceg nadmetanja ali se psihicki spremi jer koliko god da je ovo zalecilo rane rana od one kradje ce uvek biti prisutna u glavi i u srcu,dovoljno za Srpski inat koji ce te dobro upamtiti !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA