UŽAS! Atletičaru testerom rezali noge: Oteli ga kada je biciklom krenuo na trening (FOTO)

Neverovatne vesti stižu nam iz Južne Afrike

  • 6

Velika drama odvijala se u utorak ujutru u južnoafričkom gradu Durbanu, kada su nepoznati počinitelji kidnapovali atletičara Mhlengu Gvilu i pokušali da mu odseku noge.

Gvala je jedan od najboljih južnoafričkih triatlonaca, a trojica muškaraca su ga zaustavili kada je biciklom krenuo da se nađe sa još jednim triatloncem Sandileom Šangeom.

Gvala je najpre mislio da su u pitanju pljačkaši i ponudio im je sve što ima, ali su ga oni odmah odvukli u stranu i krenuli da seku desnu nogu.

S obzirom na to da nije bila oštra, testera se zaglavila u Gvalinoj kosti.

Foto: AP/Tanjug

- Kada su videli da se zaglavila, prešli su na drugu nogu - rekao je Šange.

Napadači su ubrzo odustali i pobegli, a prema izveštaju iz bolnice, triatloncu je ozbilno povredjen desni skočni zglob, oštećeni su mišić, nervi i kost.

Čelnik atletskog saveza Denis Džekson rekao je da je dobro što su napadači promašili glavnu arteriju i naveo da su hirurzi uvereni da će Gvali spasiti nogu. On je rekao da su napadači govorili stranim jezikom koji Gvala nije mogao da razume.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    8. mart 2018 | 00:55

    Uzas..

  • Marko

    16. mart 2018 | 21:44

    Da li je ovo moguće, strašno, strašno, strašno...

  • mara

    10. mart 2018 | 21:08

    Sačuvaj boze...ko su roditelji ovom sportisti. Od sad u buduce nas obavestavajte o tome. Puno ime i prezime oba roditelja. Da bre znamo svakom sportisti ko su roditelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA