Veselin Jevrosimović poziva građane na Serbia maraton: Dođite da zajedno prođemo kroz cilj u Beogradskoj areni (VIDEO)

Trkačka sezona biće završena na spektakularan način 4. novembra

  • 1

Predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, pozvao je sve građane da se prijave za trkački spektakl godine - Serbia maraton, koji se održava 4. novembra u Beogradu, u okviru kojeg će ove godine biti održane trke od 5 i 10 kilometara, sa spektakularnim finišom u Beogradskoj areni.

Svaki učesnik Serbia maratona imaće priliku da se nađe na mestu najvećih uspeha, gde su nastupali Novak Đoković, Ivana Španović, srpski košarkaši, vaterpolisti, odbojkaši i rukometaši.

Jevrosimović je pozvao sve građane da se prijave i da sami osete kako je to naći se na mestu gde su najveće uspehe ostvarili naši najbolji sportisti.

- Pozivam vas da zajedno prođemo kroz finiš liniju u Beogradskoj areni 4. novembra - poručio je predsednik Atletskog saveza Srbije.

Prijavljivanje za trke od 5 i 10 kilometara možete da obavite OVDE.

Podsetimo, Serbia maraton planira seriju trka, u okviru kojeg će biti održana tri događaja u razmaku od godinu dana. Sve počinje 4. novembra 2018. godine, kada će biti održane trke od 5 i 10 kilometara. Druga trka, takođe od 5 i 10 kilometara, održava se 30. marta 2019. godine, dok se ciklus završava maratonskom trkom od 42 kilometra, gde će takođe biti održane i trke od 5 i 10 kilometara, 3. novembra 2019. godine.

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zmaj

    30. oktobar 2018 | 21:42

    Covek koji je doveo nasu atletiku do procvati, svaka cast na velikim delima za nasu zemlju i mlade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA