≫ 

Serbian Open protekao idealno, Ivana najavila pohod na evropsko zlato: Sanjala sam ovakvu generalku pred Glazgov! (VIDEO)

Sa vrhunskim utiscima su se naši atletičari zagrejali za EP!

  • 1

Naši atletičari ostavili su sjajan utisak na Serbian Openu, što je mnogima bila generalna proba za Evropsko prvenstvo u Glazgovu, koje će se održati od 1. do 3. marta.

Foto: A. Nalbantjan

Ivana Španović se posebno istakla ličnim rekordom sezone od 6,92, u pravom trenutku, kao idealnu najavu nadmetanja u Škotskoj.

Foto: A. Nalbantjan

Iza nje je ostala Milica Gardašević sa 6.51, sledeća je bila Bugarka Milena Mitkova sa 6.00.

- Lepo se osećam, ovako sam zamislila današnje takmičenje. Srećna sam što sam dva puta na stazi u kratkom razmaku posle povrede. Zadovoljna sam zvaničnim rezultatom i generalnom serijom. Na pravom sam nivou, na kakvom i treba da budem pred veliko takmičenje.

- Uvek sam srećna zbog domaće publike. Učiniću sve da u Glazgovu budem još spremnija, da se približim rezultatu iz Arene iz 2017. da bih odbranila evropsku titulu.

Foto: A. Nalbantjan

Šta je još rekla Ivana o naslednici Milici Gardašević, povredi koja je zalečena i frizuri koja ume da zasmeta pri skoku, možete pogledati u video snimku ispod.

Pored nje, velike razloge za zadovoljstvo imaju i ostali srpski atletičari. Pogledajte i njihove reakcije, ceo tok takmičenja možete videti ovde.

MILANA TIRNANIĆ

MAJA ĆIRIĆ

AMELA TERZIĆ

STRAHINJA JOVANČEVIĆ

ELZAN BIBIĆ

ASMIR KOLAŠINAC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA