≫ 

Retko se pojavljuju zajedno u javnosti: Ivana Španović s verenikom došla na druženje s decom (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka imala je prijatno društvo tokom akcije Atletskog saveza Srbije

  • 0

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović bila je promoter akcije u organizaciji Fondacije "Novak Đoković", gde je u Atletskoj dvorani na Banjici više od 150 osnovaca učestvovalo u manifestaciji "Odluči se za sport - Veruj u Šampione".

Ivana se, kao i mnogo puta do sada, pojavila vedra lica, nasmejana i dobro raspoložena za druženje i komunikaciju sa najmlađima, koji u njoj i svemu što ona predstavlja, vide idola za sva vremena.

Razlika od nekih prethodnih pojavljiavanja je što je ovog puta sa Ivanom bio i njen dugogodišnji partner Vladimir Kumrić, koji joj je pravio društvo, mada nema običaj tokom zvaničih događaja, ali je, naravno, njen neizostavni pratilac.

Ivanina i Vladina veza datira još od 2008. godine, a naša atletičarka je jednom prilikom izjavila i kako je sve počelo između njih dvoje.

- Budući da se nismo poznavali, Vladimir me je najpre privukao svojim izgledom. Kako sam tih dana operisala krajnike i bila primorana da nedeljama ležim u stanu, nas dvoje smo komunikaciju nastavili porukama. Već tada sam shvatila da je on osoba koju želim bolje da upoznam. Posle nekoliko nedelja poznanstva, počeli smo da se zabavljamo - ispričala je Ivana Španović je o početku svoje veze sa Vladimirom.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Vladimir i Ivana uživaju na letovanju Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

VIDEO: Poslušajte Ivanine utiske o akciji Novakove Fondacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA