• 0

Jevrosimović: Očekujte spektakl 2022!

Veliki posao čeka naš Savez i grad Beograd, ali zadovoljstvo je veliko u atletskom savezu Srbije

  • 0

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović nije krio zadovoljstvo posle obelodanjivanje odluke da će Beograd i Srbija biti domaćini Svetskog prvenstva u dvorani 2022. godine. Jasno je, ASS je "zagrizao" veliki izazov, svi organizacioni resursi našeg Saveza biće na velikom testu do početka velike atletske smotre za tri godine, kada će, u to nema sumnje, naša zemlja pokazati da stasava u ozbiljnog atletskog "igrača" u evropskim i svetskim okvirima.

Prvi čovek srpske "kraljice sportova" najavljuje spektakularno takmičenje za tri godine.

- Pre dve godine nam je ova organizacija izmakla, sada nije mogla jer smo bili najozbiljniji kandidat - sa mnogo ponosa prenosi utiske sa lica mesta, iz Monte Karla, Jevrosimović.

Veselin Jevrosimović i Sebastijan Kou

Veselin Jevrosimović predsednik ASS potpisuje ugovor sa Svetskom atletikom i predsednikom Sebastijanom Kouom Printskrin: Instagram/Veselin Jevrosimović

Dodatna pitanja nisu bila potrebna.

- S ponosom mogu da kažem da će prvenstvo 2022. godine, kada najbolji atletičari planete budu došli u naš grad, pomeriti granice u organizaciji, baš kao što smo to učinili 2017. godine kada smo s velikim uspehom organizovali Evropsko prvenstvu u Beogradskoj areni.

Dvoransko evropsko prvenstvo u atletici, Beograd 2017, Arena

Ovako je bilo 2017. godine u Beogradskoj areni Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima