• 0

Srpski atletski savez obustavio takmičenja do daljnjeg zbog korona virusa

Nema takmičenja dok se ne stvore uslovi

  • 0

Srpski atletski savez obustavio je do daljnjeg takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Novi udar korona virusa je doneo nove mere predostrožnosti, pa je doneta najracionalnija odluka.

- Nadamo se da ste prepoznali trud koji je Srpski atletski savez uložio kako bi se održala takmičenja iz Kalendara za ovu godinu, iako nam okolnosti nikako nisu išle na ruku. Iz brige da ne ugrozimo zdravlje i sigurnost svih učesnika takmičenja, pomno smo pratili situaciju i mere koje su propisane, a u cilju da ne donesemo bilo kakve ishitrene odluke - navodi se u saopštenju SAS-a.

- Iz tog razloga smo imali više razgovora i konsultacija sa čelnicima grada Kruševca u vezi organizacije predstojećeg takmičenja.
Međutim, nakon eskalacije koronavirusa u prethodnim danima, kao i obaveštenja o merama koje su uvedene na većem delu naše zemlje, doneli smo odluku da se atletska sezona SAS u ovom momentu obustavi do daljnjeg.

SAS će u što kraćem roku obavestiti javnost o novom kalendaru takmičenja za tekuću godinu, a on će biti izrađen u skladu sa novonastalom situacijom, dodaje se u saopštenju koje je potpisao direktor SAS, Slobodan Branković.

Video: Goran Obradović, trener Ivane Španović, o planovima za 2020.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima