≫ 

Ivana Španović se oglasila posle velike pobede u Dijamantskoj ligi: "Samo treba da veruješ u sebe"

Srpska atletičarka napravila je veliki uspeh u Cirihu

  • 7
Ivana Španović, Dijamantska liga Foto: Tanjug/AP

Poletela je Ivana Španović do 6,98 metara i osvojila novo prvo mesto na mitingu Dijamantske lige. Posle pobeda u Stokholmu, Firenci i Lozani, dodala je onu najvažniju u Cirihu, čime je zaokružila uspešnu sezonu i po treći put bila proglašena za najbolju u skoku udalj.

Iza nje su ostale zlatna iz Tokija, Malaika Mihambo, koja joj je u švajcarskom gradu bila glavni konkurent za prvo mesto, ali je u potpunosti podbacila i završila na petom mestu. Tako je samo olakšala našoj Ivani put ka slavi.

Naša najbolja atletičarka se nedugo nakon pobede u Cirihu oglasila putem svojih društvenih mreža, gde je okačila sliku na kojoj se vidi sa zastavom Srbije, a uz to je ostavila kratak komentar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

- Samo treba da voliš ono što radiš i da veruješ u sebe. Zahvalna sam za sve ovo - napisala je Ivana, a ubrzo je dobila čestitke od svojih koleginica.

Među prvima su joj čestitale atletičarke iz susedne Hrvatske i velike šampionke, Blanka Vlašić i Sandra Perković, a pohvale su stigle i od legendarnog Renoa Lavilenija koji se takmiči u skoku uvis i koji je ne tako davno držao i svetski rekord u ovoj disciplini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Video: Rastezanje Ivane Španović ne želite da propustite: Obline i naporne vežbe su nas preznojili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA