≫ 

Jevrosimović: Hvala Svetskoj atletici na poverenju, Srbija je najmanja zemlja koja je organizovala SP

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza zahvalan je svima koji su omogućili organizaciju najvećeg sportskog takmičenja koje je ikada organizovano u našoj zemlji

  • 4

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, zahvalio se predsedniku Svetske atletske federacije Sebastijanu Kou, na lepim rečima o Srbiji i organizaciji Svetskog prvenstva u Beogradu.

Na konferenciji za medije pred početak prvenstva, koje se održava u Areni od 18. do 20. marta, on je objasnio koliko je veliki inženjerski poduhvat urađen da se Arena prilagodi za atletsko prvenstvo, a takođe je poručio da je zahvalan svima koji su omogućili organizaciju najvećeg sportskog takmičenja koje je ikada održano u našoj zemlji.

- Hvala Sebastijanu Kou i Svetskoj atletici što su nam ukazali poverenje da organizujemo takmičenje. Srbija je najmanja zemlja koja je organizovala SP u dvorani. Ovo je bio pravi inženjerski poduhvat, konstrukcija je teška preko 2.000 tona, ugrađeno je preko 50.000 šrafova, što govori o samoj složenosti.

- Arena je spremna, spremni smo da ugostimo preko 680 atletičara koji će se boriti za titulu najboljeg na svetu. Moram da se zahvalim mnogima. Zahvaljujem se predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije, premijerki Ani Brnabić, gradu Beogradu, Ministarstvu omladine i sporta, Olimpijskom komitetu Srbije, sponzorima Dunav, Comtrade, Voda Voda i Telekom Srbija - poručio je Veselin Jevrosimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA