≫ 

Angelina Topić najavila borbu za medalju: "Idemo još jače u finalu"

Srspka atletičarka spremna je za borbu za medalju

  • 0

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale skoka uvis, jer je u kvalifikacijama imala najbolji rezultat i u nedelju od 19.05 će se na Olimpijskom stadionu u Minhenu boriti za medalju na evropskom prvenstvu.

Topićeva je posle sijala od sreće, istakla je da su kvalifikacije prošle i bolje nego što je očekivala i zadovoljna je što su završene pre kiše koja je počela u Minhenu.

- Hvala Bogu, preživesmo i ovo, kvalifikacije su prošle odlično, čak i bolje nego što sam očekivala. Prošla sam u finale sa najboljim rezultatom, imali smo malo problema sa nevremenom, ali izbegli smo kišu  u samo nekoliko minuta, što je bilo odlično. Mislim da sam ovaj deo odradila kako treba, idemo joj jače u finalu.

Podsetimo, Srbija je do sada u Minhenu osvojila dve medalje, zlatnu Ivane Vulete u skoku udalj i srebrnu Armina Sinančevića u bacanju kugle.

Šansu da poprave skor imaju mlade nade, najpre Adriana Vilagoš u subotu od 20.25 u bacanju koplja, a potom i Angelina Topić u nedelju od 19.05 na zatvaranju Evropskog prvenstva u atletici.

Video: Ivana Španović je opet evropska šampionka: Čekala sam ovo 4 godine, po šta sam došla, uradila sam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA