≫ 

AK Partizan podržao Mijailovića: "Većina klubova izglasala nezadovoljstvo i izabrala novog predsednika"

Atletski klub crno-belih ističe da je bitno i to što je u planu Mijailovića rekonstrukcija atletske staze

  • 2
Ostoja Mijailović Foto: Telegraf.rs

Atletski klub Partizan oglasio se saopštenjem nakon jučerašnje bure i haosa oko izbora novog predsednika JSD Partizan. Na dve odvojene Skupštine i Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić su sebe proglasili predsednicima.

Atletski klub, stao je uz Ostoju Mijailovića i istakao da je ovom klubu posebno bitno što je u planu novog predsednika i rekonstrukcija atletske staze na stadionu Partizana.

Saopštenje AK Partizan prenosimo u celosti:

- Želimo da informisemo javnost da je Atletski klub Partizan, na juče održanoj skupštini sportskog društva podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika JSD Partizan.

- Atletski klub kao jedan od osnivača Sportskog društva, klub sa dve olimpijske medalje i mnoštvom medalja sa Svetskih i Evropskih prevenstava prepoznao je u programu Ostoje Mijailovića viziju i boljitak za sve klubove SD. Kako je većini delegata pa i našem delegatu bilo onemogućeno da uđu u prostorije sportskog društva gde je zakazana redovna skupština, iz nama nepoznatih razloga, bili smo prinuđeni da kao i većina klubova SD, održimo legitimnu, vanrednu skupštinu u prostorijama Teniskog kluba Partizan. Skupštinu su pratili svi relevantni elektronski i pisani mediji.

- Na Skupštini je jednoglasno izabran novi predsednik SD Ostoja Mijailović, novi Upravni Odbor kao i drugi organi društva u kojima su predstavnici klubova.

- Atletskom klubu je veoma bitno što se u planu novog predsednika nalazi i rekonstrukcija atletske staze, koja je izuzetno važna kako našem, tako i ostalim klubovima koji koriste stazu za svoj trenažni proces.

- Skupštine se organizuju kako bi se pored pohvala za rad, iskazala i nezadovoljstva. Većina klubova je iskazala svoje nezadovoljstvo dosadašnjim radom uprave SD i iz tog razloga dali su poverenje novom predsedniku. Partizan je iznad svih - navodi se u saopštenju Atletskog kluba Partizan.

Video: Sukob Vazure i Mijailovića pred Skupštinu JSD Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA