Đoković kao da je u Beogradu, a ne u Dubaiju: Poslao srce publici, a onda je nastala ludnica

Srpski teniser je uspeo da ubedljivo slavi protiv mladog Italijana

  • 0

Novak Đoković je uspeo da pobedi Lorenca Musetija sa 2:0 u setovima, u meču koji je odigran u okviru prvog kola turnira u Dubaiju, čime je došao i do prvog trijumfa u kalendarskoj 2022. godini. Fešta je nastala i posle meča, kada je publika doslovno bila oduševljena najboljim teniserom sveta, a i on je uzvratio istom merom.

Posle svih dešavanja tokom januara i svega što se desilo u Australiji, teniski fanovi su doživeli taj prestiž da gledaju najboljeg tenisera kako se ponovo nalazi na terenu.

Njegova "žrtva" je bio mladi Italijan, Lorenco Museti, koga je Novak počistio sa terena, veoma brzo i tako je već trasirao sebi put do drugog kola, gde će ga čekati bolji iz duela De Minaur - Kačanov.

Međutim, ono što je obeležilo ovaj meč je publika koja je od samog početka navijala za srpskog tenisera, a i pre samog meča mu je poželela veoma prijatnu dobrodšlicu u ovaj grad. Odmah nakon poslednjeg poena, oni su počeli sa ovacijama, a sve je eksaliralo kada je Novak "poslao srce" publici.

Kako je to sve izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Video: U Dubaiju grmi Nole, Nole: Pogledajte kako je publika reagovala na set loptu Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA