≫ 

Finalista Grend slema stao na Đokovićevu stranu: "Ovde nešto ne valja! Zašto je dobio vizu uopšte?"

Glavno saslušanje od strane Saveznog suda očekuje se u subotu od 23.30 časova

  • 4
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Dok se rešenje slučaja Novaka Đokovića ukazuje na vidiku, nekadašnji finalista Grend slema Greg Rusedski zapitao se kako je Vlada Australije došla u situaciju da ovako maltretira najboljeg tenisera sveta, a onda postavio analogiju problema koja je dovela do ponovnog oduzimanja vize Noletu, ovoga puta od ministra za imigracije Aleksa Houka.

- Ovo su jednostavne činjenice Novakovog slučaja. Vizu mu je odobrila Australija. Australijski sudija je podržao tu odluku na sudu. Vlada ga želi van zemlje. Da Đokovićeva viza nije bila odobrena, nikada se ne bi ukrcao na let za Australiju. Objasnite, zašto je onda dobio vizu? Ovo nešto ne valja! - napisao je Rusedski na Tviteru.

Glavno saslušanje od strane Saveznog suda očekuje se u subotu od 23.30 časova.

Video: Časna izjava Endija Marija o Novaku, njegovom drugu iz detinjstva: Neću da ga šutiram dok je na podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    15. januar 2022 | 04:55

    AO NE ŽELI da Novak po 10.put osvoji.Zato i hoće da ga se reše,jer znaju koliko je MENTALNO JAK. A oni svi su šupoglavci i Skotovi.

  • ✝️💒🇷🇸

    15. januar 2022 | 03:09

    Ne valja?! Pa naravno da nesto smrdi!!! Po njima Nole ne moze uzeti jos jedan pehar, to je za njih problem!!! Kako to da jedan mali srbin bude najbolji teniser sveta, pa to je nemoguce!!! Sram vas bilo, fasisti!!!🤮🤮🤮

  • Đole Srba

    15. januar 2022 | 04:45

    Nisu svi Ausis protiv Noleta ali ti protivnici su trenutno na položaju gde mogu da mu zagorčavaju život. Nole ima svoj pogled na ovu situaciju i verovatno ima pravo a ja lično ne bih se natezao sa njima već bi otišao i ne bih nikada više spomenuo tu državicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA