≫ 

Zbog ove fotografije Novak bi smesta trebalo da bude oslobođen!

Tokom 2021. godine, u Beogradu su održana dva ATP turnira Serbia open

  • 15
Novak Đoković Foto: EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Novak Đoković preživljava teške trenutke nakon što mu je ponovo oduzeta viza i nalazi se u hotelu užasa gde čeka glavno saslušanje. Sve to, priuštila mu je Australija gde ga veliki broj građana zove antivakserom, iako je on više puta pomagao u vakcinaciji.

Tokom 2021. godine, u Beogradu su održana dva ATP turnira Serbia open, na terenima TC "Novak" na Dorćolu, a Đoković je tom prilikom u organizaciji turnira njegove porodice postavio punktove za vakcinaciju svih tenisera koji su to želeli da urade.

Interesantno je da ministar za imigracije Aleks Houk doneo odluku o ponovnom oduzimanju vize jer bi Novak mogao da podstanke "na povećanje antivakserskog razmišljanja u Australiji", kao i da "njegovo ponašanje može podstaći ili uticati na druge da oponašaju njegovo prethodno ponašanje".

Advokat Blažo Nedić je podsetio na ove momente i da te činjenice govore protiv saopštenja ministra koji je direktni krivac što je Novaku oduzeta viza po drugi put u Melburnu.

- Pričaju da je on vođa antivakserskog pokreta. Ali on je omogućio drugima da se vakcinišu ukoliko to žele, kad nije bilo vakcina dostupnih svuda. S druge strane, on lično ne želi da se vakciniše, to su dve potpuno različite stvari i to bih ja istakao kao činjenicu pred sudom. Sada ministar zasniva svoju odluku na javnom interesu da će prisustvo Novaka Đokovića doneti do uznemirenja i naročitog motivisanja antivaksera. Ova činjenica (o pomaganju vakcinacije, prim. aut.) potpuno govori protiv toga - rekao je Nedić za RTS.

Postoje i fotografije koje sve to potvrđuju, a jednu od njih je podelio i Noletov "mrzitelj", novinar Ben Rotenberg koji je naglasio da je to, u tom momentu, bio tek drugi turnir posle Čarlstona koji je omogućio ovako nešto.

Video: Časna izjava Endija Marija o Novaku, njegovom drugu iz detinjstva: Neću da ga šutiram dok je na podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    15. januar 2022 | 10:11

    Imamo li mi ambasadora u Australiji ,jel iko zna ko je da li se uopšte oglasio kako izgleda covek ,šta je sa našeg ministra vanjskih poslova za sta on sluzi mislim osim za prisluškivanje ?

  • Taske

    15. januar 2022 | 08:45

    Blamaza velika za Australiju a Novak je dokazao davnih dana ko je i sta je i ne bi trebao vise da kroci na njihovo tlo!

  • Branislav

    15. januar 2022 | 09:06

    Eto dokaza da nije antivakser vec samo covek koji se zalaze za slobodu izbora !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA