≫ 

Godinama je intervjuisao Novaka na AO, a sad ga je nastrašnije isprozivao

Džim Kurijer se nije proslavio u izjavi o najtrofejnijem šampionu Australijan opena

  • 9
Novak Đoković, Džim Kurijer, Australijan open

Printskrin: Youtube/Australian Open TV

U red Novakovih hejtera stao je i australijski Grend slem šampion Džim Kurijer, koji već 18 godina radi kao voditelj i čovek koji intervjuiše igrače posle mečeva. Uglavnom bude raspoređen na Rod Lejver areni za najatraktivnije mečeve, pa je tako godinama imao priliku da intervjuiše i samog Novaka.

Imao je čak priliku i da ga više puta intervjuiše kao šampiona Australijan opena, često ga je i hvalio i branio u prošlosti, ali sada se sve promenilo.

Preko noći je sve zaboravio i sada je žestoko isprozivao Novaka, kojeg je njegova zemlja 11 dana mrcvarila i maltretirala kao najvećeg kriminalca, od dolaska u zemlju, pa sve do sramne deportacije.

Za kanal 9 Kurjer je rekao da je mnogo bolje bilo da Novak nije ni dolazio u Australiju.

- Na kraju, svi koji su uključeni u ovo su izgubili. Ali, bilo bi mnogo bolje da Novak nikada nije došao ovde – za njega, ceo tenis i vladu. Jedan od Novakovih najboljih prijatelja, Vasek Pospišil, rekao je da je bio sa njim početkom decembra i da se pomirio sa činjenicom da neće doći u Australiju. Onda Novak dobije kovid i nekako dobije to medicinsko izuzeće. Mislim da mora da se otkrije koji deo vlade je znao za to i zašto je došlo do kurcšlusa.

Kurir je rekao da ne razume zašto je Đokovićeva papirologija prvobitno odobrena kada je bio u tranzitu za Australiju u Dubaiju.

- Bio sam na aerodromu u Los Anđelesu i morao sam da imam toliko ozbiljnu papirologiju da uđem, a primio sam dve doze vakcine - rekao je Kurijer.

Video: Svepravoslavni skup u odbranu Novaka Đokovića: Harmonika, gusle, šajkače, Rusi i Grci u Melburnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kole

    17. januar 2022 | 11:02

    U kom delu ga je isprozivao??? Čovek je rekao da na prvom mestu nije trebalo izdavati vizu kad mu već nisu odobrili boravak. Naglasio je da treba utvrditi gde je bio propust vlade AUS i ko je odgovoran. Ovako je ispao cirkus za koji Novak nije odgovoran

  • Srle

    17. januar 2022 | 10:47

    I gde ovde vidite da je vredjao Novaka!??

  • Sibin

    17. januar 2022 | 11:15

    Sam si rekao sve, imam dve doze vakcine i imao gomilu dokumentacije, cemu onda sluzi vakcina????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA