≫ 

Nadal u osmini finala AO: Rus ga namučio i otkrio slabosti, ali je Rafa došao do 9:0 protiv Kačanova

Španac sada čeka pobednika duela Manarino - Karacev

  • 2

Peti teniser sveta Rafael Nadal još jedan zadatak uspešno je rešio na Australijan openu pošto je u trećoj rundi takmičenja savladao Rusa Karena Kačanova sa 6:3, 6:2, 3:6, 6:1.

Nadal je naišao na redovnu mušteriju i uspeo da ostane neporažen i deveti put iz devet međusobnih duela sa ruskim predstavnikom.

U prva dva seta, Španac je protivniku dozvolio samo jednu brejk loptu koja je mogla da ga vrati u drugu deonicu i možda preokrene tok meča, ali ona nije iskorišćena.

Sve je nastavilo da teče na vodenicu Nadala koji je za 80 minuta stigao do 2:0 u setovima. Nakon toga, Kačanov je uspeo da zaigra mnogo bolje, počeo je da pogađa sjajno i stavio je Nadala na muke i otkrio neke njegove slabosti, koje mogu da dođu do izražaja posebno u narednim rundama sa težim rivalima.

Ipak, u četvrtom setu je Nadal pokazao šampionski karakter, Kačanov nije imao rešenje za neke spektakularne udarce Španca, koji je tako osigurao četvrto kolo u čeka pobednika duela Manarino - Karacev.

Video: Reakcije Nadala na pitanje o Novaku: Za sve bi bilo bolje da Novak Đoković igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ирония

    21. januar 2022 | 14:23

    To mu je i zadnja pobeda na turniru🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸

  • demo

    21. januar 2022 | 14:53

    Ga namucio🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA