≫ 

Transformacija lica Marijane Veljović i dalje pobuđuje velike polemike među ljudima

Srpkinja je ponovo u centru pažnje, što zbog "duela" sa Rafom, što zbog svoje pojave

  • 10
Marijana Veljović Printskrin: Eurosport, International Tennis Federation

Srpska sutkinja Marijana Veljović može biti, a to će vreme pokazati, postala je deo istorije Australijen opena jer je kao "umpajer" svedočila moguće poslednjem meču legendarnog Rafaela Nadala u Melburnu.

Rafa je poklekao u drugom kolu, nije imao rešenje ni za tek solidnog Mekenzija Mekdonalda, pa ide kući pre nego što je iko očekivao. Mučio se Španac, pokazivao znake slabosti, nervozu, grešio je... Nije to više onaj moćni Rafa. Vreme je učinilo svoje. Godine su pristigle. Tron je sada ostavljen samo za jednog.

Elem, Rafa je u nastupu nervoze, one koja dolazi od nemoći, imao jednu žučnu raspravu sa Marijanom, koja je, kao i uvek kada su u pitanju ovakve situacije, staloženo odgovarala na svaku opasku španskog tenisera.

Marijana sada, i Marijana pre nekoliko godina, to nisu iste osobe, samo su neki od komenatara po društvenim mrežama kada je kamera zumirala lice srpske sutkinje dok je vodila raspravu sa Nadalom. Njeno lice i dalje izaziva velike polemike.

Pre nekoliko godina, ova 35-godišnja Kragujevčanka je rešila da se podvrgne korekcijama lica, a estetska hirurgija je učinila svoje. Jedna, druga, treća, Marijana se posle niza zahvata potpuno promenila. Neki kažu "njena stvar", drugi "to nije trebalo da uradi, nije bilo potrebe"...

Uglavnom, ravnodušnih nema, pa i ovo pojavljivanje Marijane pred širokim spektrom gledalaca prolazi uz mnogobrojne komentare o njenoj transformaciji.

Pre četiri godine, Veljovićeva je izgledala potpuno drugačije.

Danas, ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaja87

    18. januar 2023 | 16:07

    Plastičarka, 80% naših žena sad tako izgleda kako izgleda. Užas. Sve iste usne, nos, grudi.....

  • ја

    18. januar 2023 | 16:07

    Штета,пре је била много лепша.

  • Gagi

    18. januar 2023 | 16:04

    Kako to umilno zvuči - "sutkinja" 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA