Ova plavuša je privukla veliku pažnju u Melburnu, navijaće protiv Đokovića u polufinale AO

Pol je tokom mečeva u Melburnu imao veliku podršku devojke Pejdž

  • 1

Američki teniser Tomi Pol trenuto živi svoju bajku, pošto je uspeo da se plasira u polufinale Australijan opena gde će ga čekati Novak Đoković.

Ovaj momak je pažnju na sebe privukao prošle godine, kada je pobedio Rafaela Nadala na mastersu u Parizu, ali i zbog atraktivne pratnje koju je imao na turnirima.

U pitanju je njegova devojka, influenserka Pejdž Lorens, koja je Tomija pratila i u Melburnu odakle se javila sa nekoliko atraktivnih fotografija sa tamošnjih plaža.

Pored toga što je influenserka sa 400.000 pratilaca, Pejdž je istovremeno i manekenka i osnivačica jednog modnog brenda. Takođe, iza sebe ima jednu burnu vezu sa glumcem Armijem Hamerom koji je imao određene BDSM fantazije kada su u pitanju polni odnosi.

Tako je u januaru 2021. godine Lorens tvrdila da je glumac u podrumu svoje porodične kuće držao lutke na kojima je učio kako da vezuje žene, a govorio je i o tome da želi da zadavi sopstvenog psa.

Navodno je bio i opsednut "mesom, kostima i venama", a želeo je i da ona bude ponosna na modrice koje je zadobila posle grubog BDSM seksa.

- Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu porodične kuće ima lutke za vežbanje vezivanja. Iskreno sam se naježila. Bilo mi je jako čudno, nisam nikad pre čula tako nešto - rekla je Pejdž svojevremeno za San.


Video: Unuk odveo baku Srbijanku da gleda Noletov meč: Njena sreća nikad veća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA