Gejts je komentarisao Novakov stav o vakcini, a sada ga je gledao na AO: "Drago mi je što su uživali u meču"

Najbolji srpski teniser komentarisao je prisustvo slavnog biznismena na tribinama

  • 2
Novak Đoković, Bil Gejts Foto: Tanjug / AP & Martin KEEP / AFP / Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ostvario je plasman u finale Australijan opena pobedom protiv Tomija Pola iz SAD u tri seta (7:5, 6:1, 6:2) za nešto više od dva sata igre.

Na tribinama se između ostalog našlo i mnogo poznatih ljudi, a poseban fokus bio je na multimilijarderu, Bilu Gejtsu, koji je ranije imao komentare na Novakov stav o vakcinaciji.

- Poštujem ga zbog mnogo stvari, ali bih voleo da je njegov stav o vakcinaciji drugačiji - rekao je svojevremeno Gejts u intervjuu za BBC.

Na konferenciji za medije, Đoković je dobio pitanje i kako se osećao zbog toga što je današnji meč gledalo i nekoliko svetski poznatih lica i bogataša poput Gejtsa.

- Naravno mi je drago kada dolaze poznati ljudi koji vole da gledaju tenis, nadam se da nas poštuju u tom teniskom smislu. Ko god bio na tribinama bio, pokušavam da unesem uzbuđenje i pobedim, da ostane upamćeno kao neko lepo iskustvo. Drago mi je što su bili tu i da su uživali - bio je Novakov odgovor.

Video: Super baka Srbijanka upoznala Srđana Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA