Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar ponovo pitao Šeltona za Đokovića i spuštanje slušalice, Amerikanac uputio brutalan odgovor

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Radije bih pustio da se to samo smiri i krenuo napred"

  • 0
Ben Šelton i Novak Đoković, US Open Foto: mpi04 / imago sportfotodienst / Profimedia

Jedan od, na papiru, zanimljivijih mečeva prvog kola Australijan opena odigrali su Ben Šelton i Roberto Bautista Agut, a Amerikanac je opravdao ulogu favorita slavivši sa 3-0, po setovima 6:2, 7:6, 7:5.

Mladi 21-godišnji teniser u novoj godini za cilj ima napad na top deset, a pošto je već sada 16. na listi ne bi trebalo da nas čudi ukoliko do samog vrha dođe ubrzo. Ipak, jedna stvar će ga pratiti očigledno makar na startu karijere.

Duel sa Novakom Đokovićem na US Openu prošle godine ostao je upamćen po tome što je srpski as imitirajući rivala posle pobede "spustio slušalicu" i tako odgovorio na, kako je istakao, nedostatak respekta koji je prikazan.

Šelton je posle slavlja u Australiji upitan da još jednom prokomentariše čitavu situaciju, a čini se da mu više i nije toliko drago da priča o tome. Mada je kroz osmeh odgovorio radoznalom novinaru.

- Nemam ništa više da kažem o celoj situaciji na US Openu. Osećam se kao da su me stalno pitali o tome u poslednjih četiri ili pet meseci. Rekao sam šta sam imao. Radije bih samo pustio da se to smiri i krenuo napred. Sada smo u Australiji, i na Australijan openu, ne više na US Openu. Fokusiran sam na ovo ovde, srećan sam i zahvalan što sam u Melburnu.

Šelton će u drugom kolu igrati protiv Australijanca Kristofera O'Konela, koji je u prvom kolu sa 3-2 eliminisao Kristijana Garina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA