≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramno! Ovako su albanski mediji videli poraz Novaka Đokovića: Kada pobeđuje ne javljaju se, a sad...

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu propustili priliku da postanu jasni

  • 17
Novak Đoković, albanski mediji Foto: Tanjug/AP, Printskrin: KOHA, Gazeta Express, Panorama Sport, Telegrafi, Indeks Online

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Australijan opena, pošto je poražen od strane Janika Sinera sa 3:1, po setovima 6:1, 6:2, 6:7, 6:3, čime je poražen u Melburni prvi put posle šest godina.

Đoković nije bio svoj na ovom meču, jednostavno, ništa mu nije išlo toliko od ruke, što se videlo od samog starta kada mu je Siner dopustio samo tri gema u prva dva seta. Malo se povratio Novak, ali, nije uspeo do kraja da dođe do preokreta.

Poraz Novaka je odjeknuo u medijima širom sveta, gde su jednostavno likovali njegovom lošom partijom, a dozu jadnosti su pokazali i albanski mediji. Naime, oni u prošlosti nisu želeli da komentarišu kada Đoković pobeđuje, uzima trofeje, jednostavno, nije ih zanimalo, dok su sada jedva dočekali poraz kako bi se time naslađivali.

"Gazet Ekspres" je Đokoviću podarila primetno mesto i jednostavan naslov - "Siner je slavio protiv Đokovića i otišao u finale", a u samom tekstu su u samo nekoliko rečenica rekli da je on pobedio.

Potom "Panorama" je istakla da je ovo istorijska pobeda, jer je Đoković izgubio posle 2.195 dana u Australiji.

Albanska "Koha" takođe je ostavila ogroman prostor za Đokovića, za koga su rekli da mu je Siner srušio san u Melburnu.

Najsramniju poruku je imao albanski "Telegrafi", koji je rekao da je Siner "demolirao" Novaka.

Odmah za njima je i "Lajmi.net" koji kaže da je Novak obrukan u Australiji.

Dok, na kraju je tu i "IndeksOnline", koji je vest o Đokoviću dao kroz činjenicu da je Siner navijač Milana koji je izbacio ovog tenisera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole Srba

    26. januar 2024 | 13:52

    Zašto se pridaje značaj šta pišu neki mali beznačajni primitivci. Jednostavno ih ignorisati i pokazati da nas ne interesuje šta oni misle a mi znamo ko je najbolji na svetu svih vremena... Naš NOLE...

  • Realno

    26. januar 2024 | 14:02

    Pa jes ga demolirao ako ćemo posteno.Ne znaci to da mu je ni blizu ali danas ga je realno odrao ko Musa jarca...jedino o tome ne treva da pise neko tamo pleme koje i ne zna sta je sport.

  • Kole

    26. januar 2024 | 14:05

    Pa šta da pišu kad oni i ne znaju šta je tenis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA