≫ 

UŽAS NA TRCI, SVI SE HVATALI ZA GLAVU: Srpski vozač u punoj brzini izleteo sa staze i zakucao se u direktora! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Samom pukom srećom nije bilo nastradalih, ali je Dimuševski zadobio nekoliko preloma i ozbiljne povrede

  • 6
Foto: Slobodenpecat.mk

Nakon sedam godina pauze u Skoplju je ponovo održana ulična kružna trka, ali je ovaj događaj zasenio težak incident, nakon čega je trka prekinuta.

Vozač iz Srbije, Uroš Brkić, koji se takmičio u četvrtoj divziji, na sedmom krugu trke, zbog tehničiih problema na svom vozilu Honda sivik, izleteo je sa staze, udario u trotoar i bilbord pored puta, a potom u direktora trke Aleksandra Dimuševskog, koji je stajao pored staze.

Foto: Slobodenpecat.mk

Obojica su sa kolima Hitne pomoći prebačeni u skopsku bolnicu. Vozač iz Srbije, Uroš Brkić je lakše povređen, dok je organizator i direktor trke Aleksandar Dimuševski zadobio nekoliko preloma, ali je van životne opasnosti.

Samo pukom srećom nije bilo nastradalih, jer je mnogo gledalaca bilo u neposrednoj blizini. Mnogi su se hvatali za glavu kada su videli uznemirujući prizor kako Brkić kolima gazi direktora trke.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    22. oktobar 2017 | 21:23

    Hvala Bogu sto je dobro zavrsilo. Brz oporavak obojci.

  • Ja vvvv

    22. oktobar 2017 | 23:41

    Da li on kao direktor trke sme da stoji tako blizu staze ? To moze samo na ovim prostorima. To je da se zna ko je glavni. ON JE KRIV, I ZA SVOJE I BRKICEVE TRAUME.

  • alterego018

    22. oktobar 2017 | 22:57

    uf...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA