≫ 

Procurile velike vesti o Šumaheru, uskoro i fotografije! Privatnim helikopterom dovezen u vilu na Majorci!

Legendarni vozač Formule 1 očigledno je sve bolje

  • 5

Život Mihaela Šumahera drži se u strogoj tajnosti od teške povrede koju je legendarni vozač Formule 1 doživeo u francuskim Alpima krajem 2013. godine na skijanju, kada je doživeo teške povrede mozga i pao u komu.

Legenarni Šumi se probudio iz kome posle od šest meseci, u junu 2014. godine i od tada u javnosti informacije o njegovom stanju ne postoje. Iako ih bude, uglavnom ih njegova portparolka Korina ubrzo demantuje.

Ali, nemački mediji uspeli su da dođu do najnovije informacije, koja vraća nadu navijačima i ljubiteljima Mihaela Šumahera.

Kako je magazin Bunte, specijalizovan za praćenje poznatih ličnosti u Nemačkoj, ekskluzivno saznao, Šumaher je svoj 50. rođendan, 3. januara, proveo na španskom ostrvu Maljorci. On je otputovao u luku D'Andratks, u svoju luksuznu vilu Jasmin, koja se nalazi na najvišoj tački ovog mesta, odakle se vidi čitavo mesto.

Nadamo se da ćemo ga ponovo gledati nasmejanog; Foto: AP/Tanjug

Šumaher i njegova porodica su napustili svoju rezidenciju u mestu Gland na Ženevskom jezeru 20. decembra i odlučili su da Mihaelu priušte odmor, gde će mu sunce i more prijati u oporavku. Uz njega je bio i pas - Kale, ljubimac njegove ćerke Đine-Marije Šumaher.

Komšije Šumahera na Maljorci, u elitnom delu naselja, gde žive samo ultra-bogati ljudi, otkrili su da je tamno plavi helikopter, privatne kompanije "Heli-Alpes", sleteo u njegovu vilu i da je u njemu bio i Šumaher.

Magazin je u svom štampanom izdanju najavio i ekskluzivne fotografije sa Maljorke.

VIDEO: Za njega ne postoji kraj! Šumaher proslavio 50. rođendan, a poklon od Ferarija mami suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. februar 2019 | 17:12

    Evo najboljeg primera,SVETSKA javnost ne može da dobije nijednu sliku od Šumija,pored silnih paparacija koji bih dobili silne pare za jednu aktuelnu njegovu sliku...A naši kao sve nadju...U prevodu,sve naši sami dostavljaju medijima...

  • Ccc

    13. februar 2019 | 17:47

    Svaka fast.Neka he zdrav i živ familiji.Zaradio je i neka uživa.

  • BlaBlaBla

    14. februar 2019 | 11:30

    Ja se izvinjavam svima...da nema neko mozda,papirnatu maramicu!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA