≫ 

Šumaher seo za volan Ferarija - trenutak koji se čekao! Može li Mik kao otac? (VIDEO)

U Bahreinu, sin legendarnog Mihaela Šumahera, testirao čuveni bolid

  • 2

Dan koji su navijači Ferarija, ali i svi ljubitelji formule 1 čekali: Mik Šumaher, sin legendarnog Mihaela, seo je za bolid Formule 1 koji je testirao u Bahreinu.

Ono što je najavljeno prošle nedelje se i obistinilo, Šumaher senior je seo za upravljač crvenog jednoseda u danu za testiranje bolida, a mnogi su taj trenutak, doduše stidljivo, proglasili za početak nove ere u Formuli 1 i početak nove velike karijere u porodici Šumaher.

Naravno, smele su to prognoze i prerane čak i za momka koji već ima šampionsku reputaciju na pisti i genetski kod nasleđen od slavnog oca, koji je, kao što je svima dobro poznato, pet i po godina u komi nakon pada i teške povrede glave na skijanju.

Mik, član ferarijeve akademije, odavno je na stazi, a ove nedelje je konačno dočekao i debi u "najbržem cirkusu", doduše kao test opcija.

Šumar junior je van toga jedan od glavnih imena u formuli 2, tu je na prvoj trci zauzeo 8. mesto da bi potom u drugoj bio za dve pozicije bolje plasiran.

Podsetimo, on je aktuelni šampion Fomule 3.

Dodatni video: Za njega ne postoji kraj! Kako je Ferari izmamiosuze fanovima suze za Šumaherov 50. rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. april 2019 | 12:09

    Niko ne može biti kao Mihael, takav čovek se neće uskoro roditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA