≫ 

Zašto Šumaher drži u tajnosti svoje trenutno stanje?

Nemac je taj koji ne dozvoljava da mu iko dođe

  • 7

Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela, obratila se javnosti povodom optužbi da nikom ne dozvoljava da vide njenog supruga!

Podsetimo, Korina je napadnuta od strane Vilija Vebera, nekadašnjeg Šumijevog menadžera, koji se požalio da ne može da dođe do svog prijatelja.

- Znam da je Šumaher loše, ali nažalost ne znam kakav napredak postiže. Korina me sprečila da ga vidim. Verovatno se boji da ću videti šta se događa i objaviti istinu. U potpunosti verujem u Mihaelovo ozdravljenje jer znam da je on borac. Ako postoji mogućnost da se spasi, ovo možda nije kraj. Molim se za njega i uveren sam da ćemo ga ponovo videti - rekao je Veber.

Korinin odgovor na ovo stigao je vrlo brzo:

Korina Šumaher Korina, supruga Mihaela Šumahera Foto: AP/Tanjug

- On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, sledimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi to radimo. Tako osetljivu temu držimo u tajnosti, jer on tako želi - istakla je Šumijeva supruga.

Pomenućemo i to da je Šumaher pre nešto više od pet godina doživeo nesreću na skijanju, a od tada nije viđen u javnosti. Takođe, razne informacije o njegovom stanju s vremena na vreme kruže u medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    16. novembar 2019 | 18:38

    Sta ti je zivot.. ceo zivot si u f1, zivot ti visi o koncu non stop, vozis preko 300km/h i uleces u krivine, udesi, izletanja, zakucavanja u zid, prevrtanja.... i odes na zimovanje i sj*be te KAMEN...

  • Valentina

    16. novembar 2019 | 18:42

    Novac je jedini razlog, jer i dalje pristize na osnovu raznih sponzorskih ugovora, prava itd. Kad bi javnost znala pravo stanje, novac više ne bi dolazio u velikim količinama.

  • M.K.

    16. novembar 2019 | 18:37

    Suhmaheri su rigorozno blokirali medije i to je njihovo pravo ,eto koliko je proslo od udesa nijedna slika da izadje u javnosti, volela bih da mu krene na bolje naravno al licno mislim da ga samo neke masine zadrze u zivotu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA