≫ 

Udar groma, bosa šamanka rasteruje kišu i jeziv pad Markeza: Žestok početak i pobeda Oliveire u Moto GP-u

Mnogo nesvakidašnjih scena viđeno je u Indoneziji

  • 0

Portugalski motociklista Migel Oliveira pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Indonezije, drugoj ove sezone u Moto GP šampionatu, a prvoj u ovoj zemlji posle 25 godina.

Zbog potresa mozga koji je zadobio na zagrevanju trku je propustio Mark Markez. Posle zastrašujućeg pada osmostruki svetski šampion nije dobio dozvolu da vozi. Usledila je odluka da se trka skrati za četvrtinu iz bezbednosnih razloga.

Potom, počeo je jak pljusak, grom je udario o stazu, a organizatori su takođe angažovali šamanku koja je imala zadatak da rastera oblake.

Kako joj je "uspelo" posle sat vremena odlaganja, trka je startovala, a na kraju slavio je Migel Oliveira ispred dvojice Francuza, aktuelnog šampiona Fabija Kvartarara i Žoana Zarka.

Portugalcu je ovo četvrta pobeda u kraljevskoj klasi, a 16. u karijeri.

U generalnom plasmanu vodi pobednik prve trke u Kataru Italijan Enea Bastijanini, koji je završio na 11. mestu i sada ima 30 bodova, ispred Južnoafrikanca Breda Bindera (28) i Fabija Kvartarara (27).

Video: Ona se brine o Rosiju u penziji: 14 godina mlađa manekenka osvojila srce legendarnog Valentina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA