≫ 

Bekam objavio istorijsku fotografiju iz Majamija, nedostaje samo Đoković

Sportski krem uživao je u spektaklu

  • 0
Dejvid Bekam Majkl Džordan Luis Hamilton Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vozač Red Bula Maks Ferštapen pobednik je Velike nagrade Majamija koja je vožena kao peta runda šampionata Formule 1 ove sezone.

Spektakularna istorijska trka vožena je po prvi put u Majamiju, a prema ugovoru, voziće se i narednih 10 godina, pa organizatori očekuju da se lestvica "vreline" u svakom mogućem smislu podiže iz godine u godinu. Tako je ove godine, uoči same trke organizovan niz promotivnih događaja, kao i žurka na kojoj je domaćin bio Dejvid Bekam, nekada legendarni engleski fudbaler, a sada uspešan biznismen i vlasnik fudbalskog kluba Inter iz Majamija.

Povodom trke okupio se "krem de la krem" svetskog sporta, pa je tako Bekam objavio fotografiju na kojoj su četiri "GOAT" - a, Majkl Džordan, Tom Brejdi, Luis Hamilton, i slavni fudbaler lično.

Mnogi komentari, naravno srpskih navijača su, da na ovoj istorjskoj fotografiji nedostaje jedino najbolji teniser sveta Novak Đoković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Kako je izgledalo vožnja u Majamiju možete pogledati u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA