≫ 

Šta pauza zbog Mundijala znači za vaš Fantasy tim? Moći ćete da menjate ekipu i "pojurite" nagradu

Naime, neograničen broj transfera biće moguć do 26. decembra

  • 3
Aleksandar Mitrović Foto: Profimedia

Počelo je poslednje kolo Premijer lige, a to znači da posle ovog vikenda pravimo pauzu od nešto više od mesec dana sa Telegraf Balkan Bet Fantasy ligom. Okrećemo se našim Orlovima i bodrimo ih da što dalje odu na predstojećem Mundijalu.

A šta to znači za vaše Telegraf Balkan Bet Fantasy timove? Prosto, ukoliko ste već u samom vrhu takmičenja, ne treba gotovo ništa da dirate i samo tako treba da nastavite u borbi za jednu od glavnih nagrada, koje sveukupno vrede sjajnih 3.500 evra. A ukoliko vam ne ide, imamo dobre vesti.

Naime, sve do 26. decembra, odnosno Boksing deja, kada je planirano naredno kolo Premijer lige, moći ćete da napravite neograničen broj transfera bez dedukcije poena, što će reći da faktički dobijete jedan "vajld-kard" za džabe i moći ćete da napravite odličnu rekonstrukciju.

Uz to, posle 26. decembra možete da napravite još jednom do kraja sezone neograničen broj izmena, pošto od tada počinje da važi drugi vajld-kard. Ako ste uz to sačuvali i ostale čipove poput "tripl-kapitena", "benč busta" i "fri-hita", onda tim bolje za vas.

Ako se već niste priključili našoj Telegraf Balkan Bet ligi, onda je pravo vreme da to učinite i priključite se borbi za nagrade i druga iznenađenja. Preko 5.500 ljudi je već u ligi, a taj broj raste iz nedelje u nedelju. Jednostavno treba da unesete kod "ak085w" na sajtu Premijer lige ili da kliknete na sledeći link ako ste registrovani.

Video: Materaci uručio pehar Piksiju, on pokušao da ga stavi u džep: Nek u Kataru bude pravi, mnogo veći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA