Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od omiljenih Fantasy igrača se seli u Junajted? Mitoma ozbiljno "zapao" za oko Eriku Ten Hagu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Brajtona ove sezone ističe se neverovatnim brojkama u Premijer ligi

  • 0
Kaoru Mitoma Foto: Tanjug / AP

U neverovatnoj formi ove sezone je japanski fudbaler, Kaoru Mitoma koji je za svoj Brajton u svim takmičenjima postigao ukupno deset golova, a na sve to dodao je još šest asistencija, što ga svrstava u sam vrh Premijer lige.

Uz to, Mitoma je jedan od omiljenih igrača u popularnom Fantasiju, gde je u poslednjih 10 kola svojim menadžerima doneo ukupno 71 bod, što je neverovatan učinak, a to je primetio i menadžer Mančester junajteda, Erik Ten Hag, koji bi voleo da ga vidi naredne sezone na "Old Trafordu".

Prema pisanju Dejli Mejla, Junajted je poslao skaute da prate utakmice Brajtona, isključivo kako bi se analizirala igra japanskog fudbalera, a interesantno je da će Mančester baš protiv Galebova igrati krajem aprila u polufinalu FA kupa.

Mnogi ne znaju da je Mitoma stigao u Premijer ligu iz prvenstva Japana, odnosno ekipe Kavasaki Frontale, a prethodne godine igrao je na pozajmici u senzacionalnom belgijskom klubu Union Sen-Žiloaz koji je izbacio Union Berlin i plasirao se u četvrtfinale Lige Evrope.

Brajton u poslednje vreme postaje pravi "rasadnik", pošto je prethodno uspešno drugima prodao igrače poput Marka Kukurelje, Bena Vajta, Iva Bisume, Leandra Trosara i Dena Burna za veliki profit.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA