Vreme čitanja: oko 2 min.

Gori ceo Fantasy karavan: Od prvih 50 na tabeli, samo dvojica su imala manje od 100 poena u ovom kolu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čeka nas prava ludnica, a ova runda je bila samo nagoveštaj onoga što nas čeka

  • 0
FK Mančester junajted Foto: Tanjug/AP

Nema ni trunke nagoveštaja oko toga ko će ove premijerne sezone Telegraf Balkan Bet Fantasija osvojiti glavnu nagradu od 2.000 evra! Preko 5.000 vas je uzelo učešće uz broj koji konstantno raste, a na kraju ne bi bilo čudno da sve bude odlučeno bukvalno u poslednjim sekundama završnog kola, baš kao što je to bio slučaj u onoj sezoni kada je Kun Aguero postavio Siti za šampiona Engleske.

Ovo kolo koje je iza nas bilo je po svemu posebno. Pre svega zbog činjenice da je ogroman broj timova u ovoj rundi imao po dve utakmice, što je ujedno značilo i dve šanse da se poeni upišu. To je dovelo do nekih velikih proseka po broju poena, pošto su mnogi tempirali da baš u ovoj rundi iskoriste ili vajld-kard ili benč bust čip.

I u našoj Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi je bio sličan slučaj, o čemu svedoči činjenica da smo u prvih 50 imali čak 48 timova koji su prebacili 100 poena! A to je dovelo i do određenih komešanja na čelu tabele...

Tamo se vratilo već jedno ime poznato od ranije, pošto je sada Igor Stojmenović lider našeg Telegraf Balkan Bet Fantasy karavana. On je sakupio 134 boda u ovoj rundi, od čega je najviše mogao da se zahvali Markusu Rašfordu, Kaoruu Mitomi i Kiranu Tripijeu, koji su mu uzvratili nekim finim brojkama. Sveukupno, tim "Svilajnac T-Rexes" sada stoji na 2.035 bodova.

Drugo mesto je zadržao Nikola Babović sa timom koji ima ime njegovih inicijala "NB" sa 2.030 bodova, a on je u ovoj rundi uspeo da prikupi 113 bodova. Na treće mesto pao je lider do pred ovu pauzu, Vladimir Cvjetković sa ekipom "AlanShearer9" sa 2.026 bodova.

Podsetimo da i drugo i treće mesto donose vredne nagrade i to tako što će onaj koji završi sa "srebrom" uzeti 1.000 evra, a onaj "bronzani" će dograbiti 500 evra.

Sve to je odličan poziv da zajedno sa nama završite ovu sezonu u Premijer ligi i da se priključite Telegraf Balkan Bet Fantasy karavanu. Jednostavnim klikom na link ili unosom koda "ak085w" na sajtu takmičenja možete doći u šansu da se borite za vredne nagrade.

(Telegraf.rs)

Video: "Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo": Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA