≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi šok u T1 organizaciji: Posle dovođenja Rekklesa, vratili "kući" i legendarnog trenera!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne prestaju da iznenađuju sve

  • 0
KKoma, T1 Printskrin: x / T1LoL

Burnih 48 sati je viđeno u organizaciji T1, koja je prvo postala šampion sveta po četvrti put u svojoj istoriji, potom su u redove svoje akademije doveli "Rekklesa", dok su sada i vratili legendarnog trenera!

Kim Jong-gjun, poznatiji kao "kkOma" odlučio je da se vrati u ekipu T1 i postane njihov trener,m nakon što je četiri godine proveo izvan ove organizacije!

KkOma je kao trener uspeo da osvoji čak tri titule Svetskog prvaka, takođe i dve MSI titule, dok je osvojio i nekoliko LCK titula, kao i medalju na Azijskim igrama.

Veruje se da je upravo "kkOma" bio najveći razlog zašto je Faker postao to što je danas, što ga krasi nadimak "The Unkillable Demon King".

Iako je osvojio mnoštvo trofeja, kkOma je odlučio da napustio T1 2019. godine, te je radio u Vici Gejmingu godinu dana, a potom i u za DWG Kia (sada Dplus KIA), s kojom je dominirao u LCK, dok je osvojio i druga mesta u MSI 2021 kao i na Worldsu 2021. godine.

Klupu DWG-a je napustio u novembru 2022. godine, dok je sada odlučio da se vrati kući još jedan put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA