≫ 

Kakav peh za Benzemu: Vratio se u reprezentaciju posle pet godina, uplakan izašao zbog povrede

Još uvek se ne zna koliko je ozbiljna povreda napadača Reala

  • 1
karim benzema Foto: twitter/MadridNations

Kad neće, onda - neće! Tako stoje stvari sa Karimom Benzemom čiji povratak u nacionalni tim posle više od pet godina prate samo pehovi. U prvom meču otkad ga je Dešam vratio među trikolore promašio je penal protiv Velsa, a u drugoj utakmici, ujedno i uvertiri za Euro, izašao je iz igre zbog povrede.

Suze Benzeme po odlasku na klupu dovoljno govore o ozbiljnosti situacije, još uvek nije poznat stepen povrede, ali s obzirom na to da se radi o mišiću sigurno je da ga čeka određena pauza.

Kolika - znaće se koliko već sutra.

Umesto Benzeme Dešam je u igru uveo Žirua u 40. minutu.

Podsetimo, napadač Reala je 2015. godine bio izbačen iz reprezentacije zbog navodnog posredovanja u iznudi saigrača Matjua Valbuene, taj slučaj je žestoko uzdrmao Francusku reprezentaciju i karijeru sjajnog napadača, koji će zbog sumji da je činio nedelo u tom slučaju, odgovarati pred sudom.

Video: Volejčina Brazilca probušila mrežu: Reprezentacija Srbije primila golčinu na Marakani za TV špice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekoizfrancuske

    9. jun 2021 | 07:03

    Koji peh ? Osvojili su bez njega. Nije izasao u suzama, gledao sam tekmu. Izasao je zbog udarca iznad kolena radi preventive. Ne navijam za njih ali nemojte lupati ko otvoren prozor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA