≫ 

Arapski komičar napravio hit montažu: Imitirao komentatora koji peva prelepoj navijačici

Na društvenim mrežama kruži snimak koji je montiran

  • 21
Navijačica Euro

Printskrin: Twitter

Mnogo je lepih žena navijačica na Evropskom prvenstvu u fudbalu, tako da ljudima koji su na stadionu nije baš lako da se koncentrišu na fudbal i svoje ljubimce, ali nije ni lako onima koji prate društvene mreže, jer samo isplivavaju novi snimci i nove slike i snimci atraktivnih navijačica.

Jedan arapski komičar Sulejman An-Anzi, iskoristio je hajp koji se pojavio oko evropskog prvenstva, pa je napravio montažu i snimio sebe kako peva, a glas montirao na snimak atraktivne navijačice koja je snimljena na tribinama u Rusiji tokom meča Krasnodar - Olimpijakos 2019. godine.

Mnogi na društvenim mrežama, ali i mnogi mediji obmanuti su takođe ovim snimkom, koji je postao viralan i masovno se širio.

 

Telegraf je već ranije pisao o najlepšim navijačicama na euru 2020 pa u galeriji ispod možete da pogledate njihove slike.

Video: Čileanski komentator smireno prenosi meč protiv Srbije

*Napomena: Telegraf je kao i mnogi drugi domaći, regionalni i inostrani mediji, naseo na montažu arapskog komičara i u izvornom tekstu objavio da je arapski komentator zapevao uživo tokom utakmice zbog lepe ruske navijačice. Izvorni tekst je naknadno izmenjen u skladu sa novim informacijama i proverenim činjenicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    19. jun 2021 | 09:55

    Imaju i oni prelepe devojke,ali su ih umotali u one tepihe da im se ni obrve ne vide,pa sad laju na tudje devojke.Bolesnici.

  • Đorđe

    19. jun 2021 | 09:47

    Ruskinja, prelepa!

  • Hahaha

    19. jun 2021 | 09:12

    Praznik za oci, odlepio cojk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA