≫ 

Poznata priča golišave žene koja je prekinula meč na Euru: Evo zašto je na majici imala natpis "WTF"

Članovi obezbeđenja reagovali su najprofesionalnije i izveli je sa terena, sakrivajući poruku na majici

  • 5
Devojka, EURO 2020, WTF coin, upad na teren

Foto: Profimedia/AFP

Jedna devojka utrčala je na teren na meču između Belgije i Finske u Sankt Peterburgu. Iako isprva nije bilo jasno zbog čega je to uradila, mediji su polako, ali sigurno pronašli razloge zbog kojih se zgodna dama "našla" u rukama obezbeđenja na stadionu Zenita.

Naime, ona je na sebi nosila majicu na kojoj je bilo ispisano "WTF Coin" sa veb-adresom na kojoj je moguće detaljnije informisati se o načinu preuzimanja i razmene ove kriptovalute koja je konkurent najpopularnijem bitkoinu. Njena omanja predstava prekinula je sudar Belgije i Finske u Rusiji, koji se na kraju završio rezultatom 2:0 u korist Đavola, koji su završili na prvom mestu u grupi.

Nakon što je uspešno preskočila ogradu i na čudesan način zaobišla obezbeđenje, devojka je uspela da se domogne gotovo linije koja deli teren na pola, ali su je tada u svoje ruke "prigrabili" članovi služba bezbednosti. Za to vreme, igrači obe ekipe zajedno sa čuvenim Feliksom Brihom na mestu sudije imali su priliku da gledaju ovaj performans.

Izuzetno je zanimljiv način na koji je obezbeđenje uspelo da izvede devojku sa terena. Jedan od članova konstantno je držao jaknu preko njenih grudi, a uz to je koristio neku vrstu lifleta kako bi sakrio poruku koja stoji na majici. Bez obzira na sve, ona je ipak dospela u etar i ljudi sada masovno pretražuju informacije o ovoj kriptovaluti.

Da sve bude još interesantnije, jedna osoba utrčala je na teren i tokom meča između Danske i Rusije na "Parkenu" u Kopenhagenu. Međutim, ovoga puta nije bilo reč ni o kakvom promoteru, već verovatno o besnom navijaču "Baćuška" koji su izgubili sa ubedljivih 1:4. On je na sebi nosio dres reprezentacije Rusije.

Podsetimo, ovo je samo nastavak trenda "uletanja" navijača na teren, pošto je Kinsi Volanski u finalu Lige šampiona 2019. godine između Liverpula i Totenhema "zaradila" još 2.000.000 pratilaca na Instagramu. Videćemo kako će proći ova dama, kojoj identitet još nije otrkiven.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA