≫ 

Ibra odvrnuo Acu Lukasa na jahti: Nije otišao na EURO zbog povrede, sad krstari uz naše narodnjake

I u njegovom odsustvu, Švedska je prošla u nokaut fazu

  • 3
Zlatan Ibrahimović, Helena Seger, jahta Foto: Profimedia

Švedski fudbaler i igrač Milana, Zlatan Ibrahimović nije otišao na ovogodišnje izdanje Evropskog prvenstva, iako je dobio poziv. Hteo je slobodno vreme da iskoristi na svoj način i to je podelio putem društvenih mreža mnogobrojnim pratiocima.

Zlatan ove vrele letnje dane provodi na moru na svojoj jahti. Zvanični razlog zbog kojeg je odbio nastup u nacionalnom timu je povreda kolena. Bez obzira na to, isplanirao je odmor i "odvojio se" od kopna.

U toku prethodnih nekoliko dana, on se vrlo često uključivao u lajv prenos putem svojeg Instagram profila, gde je sa pratiocima delio gde se nalazi, kao i atmosferu koja ga okružuje na svojoj jahti. Tom prilikom oni su ostavljali brojne komentare švedskom fudbaleru.

Napravio je Zlatan ove sezone feštu sa balkanskom muzikom, a u istom toku je nastavio na odmoru. Putem lajv prenosa mogli su se čuti neki od najvećih hitova, što je dodatno razgalilo posmatrače.

Pogledajte i fotografije Zlatanove supruge Helene koja je 11 godina starija od njega, ali nikada ne biste rekli da ima 50 godina.

Video: Hit Nade Topčagić grmeo u autu Zlatana Ibrahimovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA