≫ 

Francuska žurka u Bukureštu: Ljoris odbranio penal, Benzema za 90 sekundi obrnuo čitavu stvar

Fantastični napadač Real Madrida pokazao koliko znači nacionalnom timu

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Francuska - Švajcarska Foto: Tanjug/AP

Delovalo je da su fudbaleri Francuske u potpunom nokdaunu. Švajcarska je vodila zaista dugo posle pogotka Seferovića u 15. minutu, a potom je imala penal kojim je verovatno mogla da stavi tačku na ovaj meč. Lopti je prišao Rikardo Rodrigez, šutirao je pravo u golmana Galskih petlova, Uga Ljorisa. I tada kreće agonija za ovaj nacionalni tim.

Za samo 90 sekundi, Francuska je u režiji Karima Bezneme napravila kompletan preokret na ovoj utakmici. Švajcarska je napravila veliku grešku na sredini terena, Kilijan Embape je sjajno pronašao svog saigrača po sredini u kaznenom prostoru i navijači Galskih petlova pali su u potpuni trans.

Ako im prethodna dva minuta nisu bila dovoljno stresna, šta onda reći za ono što se desilo koji minut kasnije. Sjajno se Antoan Grizman snašao u kaznenom prostoru, šutirao je iskosa sa leve strane u visokom luku, delovalo je da ta lopta ide van okvira gola, ali je na suprotnoj stativi bio Karim Benzema. Drugim pogotkom doneo je Francuzima poptuni preokret.

Još jednom se pokazalo koliko igrač Real Madrida znači francuskoj selekciji i to nakon godina i godina pošto je bio odstranjen iz nacionalnog tima.

Video: Jelena Bruks: Vaša podrška nam je pomogla, mnogo vam hvala na svemu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA