≫ 

Italijani napravili ludnicu u avionu zbog povređenog Spinacole

Podsetimo, defanzivac Azura biće van terena nekoliko meseci

  • 0
Fudbalska reprezentacija Italije Printskrin: Twitter/@FabrizioRomano

Jeste Italija napravila veliki uspeh u petak veče i pobedom nad Belgijom plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, ali je na trijumf nad jednim od favorita šampionata ostao u senci povrede Leonarda Spinacole.

As Rome je bio jedna od najboljih igrača Azura na takmičenju, išao je ka tome da bude u izboru za najboljeg na EURO, kao i kao nekom velikom transferu, da bi u finišu meča s Belgijancima sve palo u vodu.

Spinacola se sam povredio, stradala je Ahilova tetiva i sledi pauza od nekoliko emseci. Možda se na teren neće vratiti tamo do proleća naredne godine.

Otuda i ne čudi što su mu saigrači iz nacionalnog tima pevali u avionu, po povratku iz Minhena u Rim, a tom prilikom su skandirali "Spina" i lupali o nosače prtljaga iznad glave.

- To je veliki gubitak za nas, trudićemo se da prebrodimo sve to i sve zbog njega. Spinacola je za nas bio ključan igrač - rekao je Insinje posle meča.

>>> Engleska je posle pobede nad Nemačkom izraziti favorit sa kvotom 1,48. Odbrana im još nijednom nije kapitulirala, a kombinacija 2&0-2 vredna je kvote 3,10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA