Ćiro Imobile na stubu srama zbog jeftinog poteza protiv Belgije

Italijan pokušao da prevari sudiju...

  • 8
Ćiro Imobile Printskrin: Twitter/@mrdanwalker

Italijanski napadač Ćiro Imobile našao se na udaru fudbalske javnosti i navijača na društvrenim mrežama, jer je očigledno lažirao povredu na meču sa selekcijom Belgije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Malo pre vodećeg gola Azura, koji su inače slavili rezultatom 2:1, Imobile je bio u duelu sa Janom Fertongenom i legao je u kaznenom prostoru kao da ga je udario tenk.

Tražio je Imobile penal u ovoj situaciji, ležao je na travi nepomičan, ali kada je Barela u nastavku postigao gol ustao je i krenuo da slavi sa saigračima kao da se ništa nije desilo.

Pored navijača koji su bili besni, ovu situaciju je komentarisao i legendarni engleski napadač Alan Širer.

- Ne želim ni da se smejem tome, jer je jadno. Pogledajte kako krajičkom oka gleda sudiju pre nego što je pao - rekao je Širer.

>>> Danci su blagi favoriti sa kvotom 2,20 na dvojku, ali Češka je pobedom protiv Holandije pokazala da nije mačji kašalj, a dvojka mami s kvotom 3,60. Danska je na poslednja dva meča dala po četiri gola, tip 3+ sada je vredan kvote 2,30. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Češka – Danska.

Italijani su, na kraju, obezbedili plasman u polufinale i igraće sa Špancima, ali su ostali bez jednog od najboljih igrača koji se povredio u finišu meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    3. jul 2021 | 10:41

    Ne gotovim Belgijance, ali ni žabare koji uz argentince igraju najprljaviji i najpokvareniji fudbal na svetu.

  • Đorđe

    3. jul 2021 | 11:10

    Pa žabari ne bi bili to što jesu da ne rade uvek ovakve stvari!

  • Dejan

    3. jul 2021 | 11:31

    Ovo sad u svakoj reprezentaciji više stranaca ima nego domaćih. Dok nije toga bilo ekipe poput Belgije, Švajcarske, itd nikad nebi prošli grupu, ako bi se uopšte i kvalifikovali. A Italijani jesu glumci ali igraju i dobar fudbal to treba priznati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA