≫ 

Rebiću preti suspenzija iz reprezentacije Hrvatske zbog objave na društvenoj mreži

Fudbaler Hrvatske je prekršio kodeks ponašanja fudbalskog saveza

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Češka Foto: Tanjug/AP

Hrvatskog fudbalskog reprezentativca Anta Rebića čeka žestoka kazna zbog nedoličnog ponašanja nakon eliminacije njegove reprezentacije sa Evropskog prvenstva.

Rebić je, najpre, označen kao krivac zbog menajnja kopački tokom utakmice sa Španijom, a onda je na Instagramu napisao nešto što mu neće biti oprošteno.

-  Nakon svega nije bitno ko je krivac, činjenica je da smo poslednje dve, tri godine sra*je. Lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju i dva genijalca (L i M) da napravimo nešto puno više na ovom prvenstvu - napisao je u svojoj priči na Instagram ovaj fudbaler, ali nije tu stao.

- StručLJaci sa TV-a, ostavite špricer pre emisije i navijajte za Hrvatsku! Zajedno smo jači - dodao je Rebić ciljajući na Roberta Prosinečkog, Gorana Vlaovića i Antuna Samovojskog.

Time je, kako se tumači, prekršio kodeks ponašanja Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), pa ga očekuje šestomesečna suspenzija, te kazna u iznosu od 700 do 5.500 evra, ukoliko ga selektor Zlato Dalić prijavi.

Video: Ekskluzivni video iz Kopenhanega: Blanka Vlašić s megafonom vodi navijanje pred utakmicu Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA