≫ 

Kjelini izradio Albu kod bacanja novčića: Izgubio, ali ga ubedio da šutiraju prvi ispred navijača!

Kapiten Italije ima dobru moć ubeđivanja

  • 1
Kjelini i Alba Printskrin: Twitter/Sam Street

Fudbalska reprezentacija Italije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je na Vembliju posle penala savladala Španiju 1:1 - 4:2.

Italijani su poveli u 60. minutu sjajnim golom Federika Kijeze, a izjednačio je "rezervista" Španije Alvaro Morati u 80. minutu posle sjajne akcije i duplog pasa sa Danijem Olmom.

U penal seriji odlučio je baš promašaj Morate, preciznije Luiđi Donaruma je odbranio njegov udarac u četvrtoj seriji, a potom je Žoržinjo odveo Azure u četvrto finale u istoriji.

Zanimljivo je bilo pre izvođenja penala, kada su se kapiteni Italije Kjelini i Španije Alba sa sudijama dogovarali oko uslova za izvođenje penala. Kjelini je izgubio u bacanju novčića, ali je ubedio sve da šutiraju kako je on zamislio.

Sudeći po snimku, Kjelini je ubedio Albu da šutiraju prvi i to na gol iza koga se nalaze navijači Italije.

Italija će u finalu 11. jula igrati protiv pobednika drugog polifinala u kojem se večeras sastaju Engleska - Danska.

Počele su kvalifikacije za Ligu šampiona, a navijače Zvezde posebno zanima večerašnji (19.00) meč Makabi Haifa - Kairat, pošto će jedna od ove dve ekipe na megdan šampionu Srbije u drugom kolu. Kvota na pobedu Makabija u prvom meču je 1,80, na iks 3,45, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Kairat.

Video: Ona prognozira rezultate EP: Ono što je bio oktopod Pol u Nemačkoj, sada je krmača Suzi u Engleskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nidje veze

    7. jul 2021 | 15:17

    Italijani su prvi penal promasili tako da bolji scenario nije mogao da bude za spaniju ali nisu znali i niko im nije kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA