Đorđević: Kad su Letonci osetili tvrdo sve je došlo na naplatu! (VIDEO)

Selektor Srbije posle meča istakao da je ponosan na svoje momke

  • 0

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da je ekipa pokazala karakter u drugom poluvremenu i da je tu bio ključ pobede nad Letonijom 92:82

>>> Kako je igrati sa Porcingisom na terenu koji nije NBA? Nasmejani Bobi je to već arhivirao, i razmišlja o Rusiji (VIDEO)

- Pobedili smo u važnom meču ozbiljan tim, homogen i sa puno iskustva, morali smo da "guramo" jako... Nisam zadovoljan kako smo počeli utakmicu, primili smo mnogo lakih poena, za razliku od drugog i tu je bio ključ. Ponosan sam, najbolji osećaj imam otkad sam selektor - rekao je Ðorđević posle utakmice.

Ðorđević smatra da su njegovi igrači morali meč da završe ranije.

- Imali smo nekoliko puta više od osam poena prednosti. Očekujem mnogo više od rezervista, previše su grešili i moraju da daju više energije.

Video sniman telefonom Motorola Moto Z 2 play

- Mislim da ne možemo da s oslanjamo na naš napad, bez obzira na to što imamo talenat, brzinu i sve. Višebih se oslonio na odbranu da ne primimo toliko poena, već da to spuštamo.

Na pitanje da li je prvi meč na šampionatu nosio veći pritisak, rekao je:

- Kad pogledate dva imena Srbija i Letonija sigurno je da je pritisak bio na nama. Oni traže veliku pobedu, veliko ime da potvrde svoj kvalitet, međutim kada su osetili tvrdo, sve je došlo na naplatu - rekao je Đorđević.

Video sniman telefonom Motorola Moto Z 2 play

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA