Spremni smo za "tuču" sa Srbima: Najvažniji igrač Rusije želi u finale! (VIDEO)

Andrej Voroncevič smatra da će polufinalni duel Srbije i Rusije odlučiti igrači sa klupe

  • 3

Košarkaši Srbije igraju večeras (20.30 RTS ) polufinale Eurobasketa sa selekcijom Rusije, a svi pričaju da je najvažnije zaustaviti Alekseja Šveda.

>>>Jutro posle: Koliko nam je samo zahteva za karte stiglo... (VIDEO)

Međutim, mnogo važniji igrač za ruski tim je Andrej Voroncevič, momak koji je duša tima i drži sve pod svojom kontrolom.

Čak je i on napomenuo da neće biti bitan duel dva igrača Šveda sa jedne strane i Bogdanovića sa druge već učinak igrača sa klupe.

- Protiv Srbije je uvek teška utakmica, fizički zahtevna.. Ovo je za nas veliki korak, igramo za finale i sigurno će oba tima biti spremna - kaže Voroncevič i dodaje:

- Ova utakmica će biti drugačije nego dve prethodne. Drugačija energija i motivacija, svako želi da pobedi i da da sve od sebe u oba tima. Naravno, obe ekipe igraju jako dobru odbranu i biće zanimljivo.

Na konstataciju da je Srbija dobila lakše meč sa Italijom, nego oni sa Grčkom, Voroncević je rekao:

- Izgleda da su dobili lako, ali potrošili su dosta energije. Italijani su promašili dosta šuteva. Mislim da su umorni igrači Srbije, jer su stvarno odigrali jako. Nisam iznenađen njihovom igrom protiv Italijana - objašnjava Voroncevič.

Foto: fiba.basketball

Stalno se priča o Švedu i Bogdanoviću kako će oni biti meč vineri, ali ruski igrač ne misli tako:

- Biće interesantno za navijače da gledaju taj duel, ali mislim da će meč odlučiti igrači iz senke. Svi žele da gledaju napad, ali odbrana će biti ta koja će presuditi. Tačnije igrači sa klupe - poručio je Voroncevič.

Pogledajte video sniman Motorola Moto Z 2 play telefonom:

Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    15. septembar 2017 | 11:59

    Ajde momci razbijte umisljene Ruse!!!!!! UDRI!!!!!

  • Sveto

    15. septembar 2017 | 12:31

    Ako pobjedite pobijedit ce te drugi tim, vi to dobro znate zato tako i govorite.Da je tu prvi tim ne bi tako govorili nego se pokrili po usima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA