NOSIM ZLATO U REPUBLIKU SRPSKU! Goran Dragić u kameru Telegrafa otkrio gde će proslaviti titulu (VIDEO)

Slovenački kapiten ne zaboravlja korene

Foto: AP/Tanjug

MVP finala Eurobasketa i definitivno najzaslužniji za istorijsko zlato Slovenije u Istanbulu jeste Goran Dragić.

Kapiten je dao čak 35 poena reprezentaciji Srbije i doneo ogromnu radost komšijama.

Bek je pokazao pravi karakter kada je prišao uplakanom Vladimiru Lučiću, a javnost u Srbiji je kupio i pravoslavnim krstićem koji je nosio oko vrata pre ceremonije medalja.

>>> Srbi pravili haos na konferenciji Slovenije: Dončić uleteo sa šampanjcem, a onda smo kod Dragića na stolu snimili nešto još luđe (VIDEO)

>>> Bogdan zaplakao dok je davao izjavu, novinari na ivici suza: Krivo mi je što sam izgubio snagu... Nema veze! (VIDEO)

Podsetimo Dragićevo poreklo sa očeve strane vodi iz Republike Srpke i manjeg sela Majdan kod Šekovića.

Na pitanje da li nosi zlato u Republiku Srpsku, kroz osmeh je odgovorio da nosi, ali nam je razgovor vrlo brzo prekinuo slovenački tim menadžer.

Nešto kasnije, Dragić je srpskim medijima poručio:

- Osećam se fenomenalno. Sanjao sam to kao klinac, i ovi snovi su sad realnost. Nešto što ne znam rečima opisati šta smo uradili za Sloveniju. Imamo samo dva i po miliona ljudi, došli su Istanbul, iz sveg srca bih im se zahvalio što su došli, znam da su skupe karte - rekao je Dragić, koji je iskreno čestitao našoj reprezentaciji.

- Čestitao bih Srbima, mislim da su igrali fenomenalno ovaj turnir, bez sedam igrača. Bogdan, njihov lider, imao je fantastičan turnir - zaključio je Goran Dragić:

Pogledajte njegovu izjavu snimanu telefonom Motorola Z2 Play.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa - Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jerej

    18. septembar 2017 | 13:50

    Nosi zlato za koga si ga osvoio.Srbi igraju za SRBIJU!

  • UROŠ RS

    18. septembar 2017 | 12:44

    Nemamo mi iz Republike Srpske ništa sa tvojim zlatom. Nosi ga tamo gdje igraš i pripadaš. Niko te ovdje sa oduševljenjem neće dočekati. Mi slavimo srebro naše Srbije!!!

  • LB

    18. septembar 2017 | 19:58

    Kada Danijel Pejdž igra za reprezentaciju Srbije je normalno a kada Srbin igra za Sloveniju u kojoj je rođen onda je to izdaja!?Mi Srbi iz Republike Srpske izgaramo svaki put kad igra Srbija ali ovaj put meni lično je drago što nas se sjetio ovaj momak koji se ne stidi svoga porijekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA