≫ 

Kalinić raspoložen za šalu: "Šta god Pešić rekao, ja sam u sredu slobodan"

Krilni košarkaš Srbije ne odustaje od svoje ideje

  • 1
Nikola Kalinić Foto: Telegraf

Kao i svi ostali, među kojima je i jedan izraelski novinar, tako je i Nikola Kalinić nahvalio Nikolu Jokića posle još jednog trijumfa reprezentacije Srbije na Eurobasketu!

Jokić je meč završio sa 29 poena, 11 skokova i pet asistencija, a Kalinić je to objasnio rečima:

- Nije iznenađenje, nije za džabe dvostruki MVP NBA lige. Mađioničar je sa loptom, sve izgleda lako kad on radi i nama olakšava život. Svi mi izgledamo mnogo bolje kad igramo sa njim. Uživanje je igrati kraj njega, ali ne zadovoljavamo se postignutim, umorni smo, ali spremamo se za Berlin, tamo su najbitnije utakmice - rekao je Kalinić posle utakmice za RTS.

Srbija u četvrtak od 21 igra protiv Poljske za prvo mesto u grupi, a Kalinić podseća na onaj komični dijalog sa Pešićem kada je tražio sredu kao slobodan dan.

- Nadam se da će dati slobodan dan, ja sam svakako slobodan sutra, šta god on rekao - poručio je Nikola posle meča, te se okrenuo na potencijalni duel sa Hrvatima u osmini finala:

- Donekle i očekivano, svi smo pre početka grupne faze očekivali najviše od Poljske, tamo ima najviše iskusnih igrača, na nivou Evrolige i Evrokupa. Ponavljam, nije iznenađenje, ali i u drugim grupama se događaju iznenađenja.

Telegraf na Evrobasketu ima dva izveštača, a ovde možete da pratite sve najnovije informacije i ekskluzivne priče sa lica mesta.

Video: Deni Avdija: Za mene utakmica protiv Srbije ima poseban značaj, zato poraz više boli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA