≫ 

Pešić nije prepoznao novinara RTS-a, a onda se ubacio Šarenac da pomogne i nastao je šou na konferenciji

Selektor je želeo da zna ko mu postavlja pitanja, pa je morao da interveniše

  • 7

Košarkaši Srbije nastavili su sa maksimalnim učinkom i vezali su i četvrtu pobedu na Evrobasketu u grupi D u Pragu, pošto su savladali Izrael sa 89:78.

Pobede Orlova i dobra igra, utiču i na raspoloženje predstavnika medija i samog selektora Svetislava Pešića, koji je često spreman i da se našali i napravi mini-šou na konferencijama za medije.

Tako je bilo i posle Izraela, kada nije prepoznao jednog novinara, koji je zbog protokola morao da nosi masku u novinarskoj sali.

Novinar samo što je uzeo reč uz "dobro veče selektore", a Kari ga je odmah prekinuo.

- Odakle vi dolazite? Vi pitate. Odakle dolazite vi?

- Iz Radio televizije Srbije - odgovorio je novinar.

- Ne mogu da vas prepoznam sa maskom. Nastavite, samo recite da znam odakle ste, da niste iz neke druge televizije - poručio je selektor, a kolegi sa RTS-a je stigla pomoć u vidu čuvenog komentatora Slobodana Šarenca, koji je dobacio iz sale.

- To je moj mali - rekao je Šarenac, koji je izazvao osmeh na licu Pešića.

- Znači i ti imaš taj staf pomoćnika. Vidim zato dobro komentarišete i postavljate dobra pitanja - rekao je Pešić i izazvao smeh svih srpskih novinara.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Video: Deni Avdija: Za mene utakmica protiv Srbije ima poseban značaj, zato poraz više boli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    7. septembar 2022 | 09:45

    Sinoc u prenosu javljanja Jagodic Kuridze culo se od nekih "navijaca Srbije " skandiranje uvreda na racun Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vucica . Sramotno je to sto takav " navijac " skandira a potom se ogrce zastavom Republike Srbije. Radio Televizija Srbije nije postupila profesionalno ,u prenosu utakmice cuju se pojedinci sa uvredama upucenim sudijama , protivnickim igracima I nasim peprezentativcima ako pogrese. Profesionalnost nedostaje u Drzavnom servisu , zasto RTS ne prenosi iz sobe za prenos gde bi ovakvi vulgarni povici bili izolovani ? Prvi put na Stadionu skandiranje Predsedniku Republike Srbije se culo od vandala koji je upao u kadar dok je novinar RTs prenosio fudbalsku utakmicu , sinoc se to culo opet , sad razmislimo sta nam znace pobede I zlato ako nam vandali se cuju u prenosu I ako mi vise ne mozemo zajedno gledati utakmicu sa svojom decom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA