Pogledajte kako je zvezda Francuske eskivirala pitanje o mogućem duelu sa Srbijom i Jokićem na EP

Furnije je bio suzdržan kada je u pitanju ova tema

  • 1

Verovatno ni samo ne znaju kako, ali košarkaški Francuske uspeli su dva puta da se izvuku protiv selekcije Turske i posle produžetka odu u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Pred kraj regularnog dela bukvalno su bili na konopcima. Gubili su dva razlike i napravili su nameran faul. Turci su imali dva bacanja i loptu na 12 sekundi do kraja, ali su Francuzi uspeli da se domognu dodatnih pet minuta.

I to tako što je Evan Furnije promašio "flouter", a Rudi Gober zakucao za 77:77. Upravo je Furnije, inače as Njujork Niksa, govorio za medije posle meča, i tom prilikom je eskivirao pitanje za Srbiju.

- Kad je bio nesportski faul pred kraj utakmice, mislio sam da je gotovo. Imali su dva poena viška, da bi potom promašili dva slobodna bacanja. Nekako smo uspeli i da se dokopamo lopte kasnije.

Zatim, na pitanje kako gleda na potencijalni susret Francuske i Srbije u četvrtfinalu, odnosno na potencijalne duele sa Nikolom Jokićem, Furnije je rekao:

- Pretpostavljam da ćemo videti.

Podsetimo, Francuska trenutno u četvrtfinalu čeka boljeg iz duela Srbija - Francuska koji je na programu u nedelju od 18 časova.

Telegraf na Evrobasketu ima dva izveštača, a ovde možete da pratite sve najnovije informacije i ekskluzivne priče sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sssss

    10. septembar 2022 | 16:43

    Као сви би нас избегли али прво мора да се победи Италија!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA