≫ 

"Navijamo za Srbiju, nadamo se da će uzeti zlato": Crnogorci uglas poželeli Orlovima trofej na Evrobasketu

Košarkaši iz naše komšijske zemlje sinoć su poraženi od Nemačke, ali su i pored toga poželeli puno sreće Srbiji protiv Italije i u nastavku takmičenja

  • 9

I pored neverovatnog drugog poluvremena, košarkaši Crne Gore nisu uspeli da naprave veliki preokret i da nadoknade 24 poena zaostatka koji su imali na velikom odmoru protiv Nemačke.

Nisu bili zadovoljni Crnogorci posle meča odlukama, ali su svi imali jednoglasnu poruku za košarkašku publiku u Srbiji - da im žele zlatnu medalju.

- Mislim da je očekivano da Srbija i Slovenija igraju ovako, a i da Luka igra tako, nije više bitno da li je FIBA ili NBA. Mislim da je to sigurno polufinale, gde mislim da je Srbija za nijansu bolja. Sigurno ćemo uživati - analizirao je isprva situaciju Dino Radončić.

Potom se obratio Vladimir Mihailović, koji je dodao da Srbija igra veoma dobro i da smatra da može da ide sve do samog kraja.

- Iskreno, onako, deluju jako impresivno. Stvarno, iako je Evropsko prvenstvo, niko se ne sme potceniti. Grupa im je bila lakša, ali su oni pokazali apsolutnu dominaciju i prošli dalje. Raspored im je dosta povoljan, ali će u nokaut fazi morati da budu fokusirani da stignu do samog kraja - dodao je Mihailović.

Najjaču poruku od svih imao je nekadašnji igrač Mege, a sada član Čikago Bulsa, Marko Simonović, istakavši da želje da naša zemlja uzme zlatnu medalju.

- Mislim da će Srbija ići do kraja i stvarno im želim puno sreće. Navijaćemo ih za njih, nadam se da će osvojiti zlatnu medalju - zaključio je Simonović.

Podsetimo, Srbija se sastaje sa Italijanima večeras od 18.00 časova.

Video: Crnogorci ogorčeni suđenjem posle poraza od Nemačke: Nivo je katastrofalan, a FIBA je baš briga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    11. septembar 2022 | 11:42

    E to su braca a ne Jusufi, Amari, Dzanani i ostali Turci!

  • Бане

    11. septembar 2022 | 08:09

    Хвала не треба. Кад је већ ваша вољена Кроација слаба, а нема Албаније и тзв. Косова предлажем вам да навијате за Словенце. Од вас нам лично више ништа НЕ ТРЕБА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA